woensdag 3 oktober 2007

Terug van niet weg geweest ...

Een tijdje niet meer online geweest wegens te druk, maar ondertussen wel al heel wat progressie gemaakt wat het lopen betreft.

De laatste week van september afgesloten met een lange duurloop van 17 en één van 21 kilometer en tussen de trainingen door de nieuwe squashracket even uitgetest.

Vanavond nog een doorgedreven intervaltraining en dit weekend nog een lange duurloop van 27 à 30 kilometer en de training voor de halve marathon zit er op.

Straks even kijken of ik tijdig een nieuwe hartslagmeter kan laten overkomen van de USA. De Polar loopt op z’n laatste eindjes en nu de dollar zo laag staat is het misschien het ideale moment om in een hartslagmeter met GPS applicatie te investeren. Had gedacht aan een Garmin Forerunner 305.

Even een paar sites en reviews bekijken.



Als er mensen zijn die ervaring hebben met dergelijk supersonisch high tech materiaal: tips en suggesties zijn altijd welgekomen.



Mooi ding trouwens ...


2 opmerkingen:

pierre du coin zei

Ik zou dringend ook weer moeten beginnen met lopen maar ik vind 's avonds in het donker lopen zo deprimerend.

tubo.de.agua zei

Zwijg er me van, Pierre ...

En dan ook nog ééns die dichte mist soms, als je door minder bebouwde gebieden loopt. Moet spontaan aan een fragment uit Jack The Ripper denken. Volgende keer misschien maar beter op de piste gaan lopen. Had trouwens de geruchten opgevangen dat men in Aalst ook een Finse piste zou aanleggen, maar vrees dat het bij geruchten zal blijven.