zondag 12 augustus 2007

Does anybody have some ... Wieeeet? 'Snoop Dogg'


Goeiemorgen!

Na een intensieve intervaltraining op donderdagavond stond er voor zaterdag een ontspannen loopje op het programma. 9 kilometers werden onder een stralend zonnetje afgehaspeld in een kleine 50 minuutjes.

's Avonds stonden de Lokerse feesten op het programma met ondermeer Kosheen, Snoop Doggy Dogg en Shameboy als afsluiter.

15.000 man zagen Snoop en z'n crew het beste van zichzelf geven en ook Shameboy bracht nog heel wat beweging in de massa.
Met dank aan Drankencentrale Van Eetvelde voor de lekkere Stella'tjes. ;-))

Als afsluiter nog snel een slaapmutsje in de Cognac in Aalst en toen werd het echt wel tijd om te gaan slapen want zondag wou ik proberen om mijn 2 seconds tent die ik had aangekocht in Decathlon - weeral reclame! - uit te testen.


Kwestie van een beetje voorbereid te zijn, want morgenavond vertrekken we voor anderhalve week naar Italië. Buiten een bezoekje aan een Honda-collega in Pescara, aan de Adriatische zee, is er nog niets gepland, dus zo een tent in de koffer die je - volgens de gebruikshandleiding althans- in 2 seconden opzet en in 15 seconden weer opplooit is altijd wel handig.


Geen opmerkingen: